Nord Fjord Koude duik

Original price was: € 3 499.Current price is: € 2 499.

– Coming Soon! – De NIEUWE NORDFJORD opblaasbare koude duik

Belangrijkste kenmerken:

Afmetingen:150 x 80x 65 cm
Draagbaarheid: Dit bad is gemakkelijk op te blazen en leeg te laten lopen en kan overal in huis of in de tuin worden neergezet, waardoor het perfect is voor wie geen permanente installatie wil.
Verstelbare temperatuurregeling: Je kunt de temperatuur heel precies instellen, zodat je je koudetherapiesessies kunt afstemmen op je persoonlijke voorkeur of therapeutische behoeften.
Duurzaamheid: Het bad is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om regelmatig gebruik te weerstaan en zijn integriteit na verloop van tijd te behouden.

Voordelen:

Herstel en welzijn: Regelmatig gebruik kan spierpijn verminderen, de bloedsomloop verbeteren, het immuunsysteem stimuleren en de mentale helderheid verbeteren.
Gebruiksgemak: Het opblaasbare ontwerp betekent dat je het bad kunt opbergen als je het niet gebruikt, waardoor je ruimte vrijmaakt.
Ideaal voor:

Iedereen die koudetherapie in zijn wellnessroutine wil opnemen zonder de verplichting van een vast bad. Hij is bijzonder geschikt voor atleten, fitnessfanaten en iedereen die de gezondheidsvoordelen van een koude onderdompeling wil benutten.

WAT ZIT ER IN DE DOOS:
1× Cold Plunge Tub
1× Cold Plunge Deksel
1× handmatige luchtpomp
1 × draagtas
1× Reparatiekit

SKU: WM00846
Wellis nordfjord cold plunge1500x1500 2 1 Nord Fjord Original price was: € 3 499.Current price is: € 2 499.

Discover Wellis Quality

10 years warranty on the shell structure

3 years warranty for the engineering parts

Product specification

Size and Dimensions
Weight

50 kg

Dimensions

150 × 80 × 65 cm

Comfort-oplossing
Hoeveelheid water

250 l

The information on prices and technical specifications of the products in the online store is for information purposes only and does not constitute an offer, Wellis Hungary Ltd. reserves the right to make changes without prior notice.