5d3c99 4a9bedbf4dc94fdaa9c034a4f71850a4mv21

De Wellis Succesverhaal Kwaliteit Belofte

Van een bescheiden familiebedrijf is Wellis Magyarország Zrt. uitgegroeid tot een merk dat wereldwijd wordt erkend en dat getuigt van vindingrijkheid en toewijding.

Als Europa’s toonaangevende spafabrikant weerklinkt de naam Wellis Spa van de kusten van Amerika tot in het hart van het Verenigd Koninkrijk, een symbool van kwaliteit en luxe in de wellnesssector.

Onze reis eindigt hier niet. In een niet aflatend streven naar perfectie ontwikkelen we ons met visionaire innovaties en baanbrekende technologieën die voorbestemd zijn om de toekomst te bepalen. Gedreven door een filosofie die comfort, esthetiek en duurzaamheid met elkaar in harmonie brengt, streven we ernaar de maatstaf van uitmuntendheid te verhogen en het landschap van spa-luxe opnieuw vorm te geven, één revolutionair product per keer.

Steeds meer mensen Kies  Geniet van Liefde Wellis

Sinds de oprichting in 2003 is Wellis Magyarország Zrt uitgegroeid tot Europa’s toonaangevende fabrikant van hot tubs.

Met meer dan 20 jaar ervaring heeft het bedrijf zijn productietechnologie vernieuwd en zet het zich in voor milieuduurzaamheid en energie-efficiëntie, wat prominent naar voren kwam in de “Beleef de natuur”-campagne van 2022.

Vandaag de dag wordt Wellis gevierd met talrijke internationale prijzen en is het bedrijf wereldwijd sterk vertegenwoordigd met meer dan 500 verkooppunten.

DJI 0852 tisztitott 1920

De toekomst van wellness

Gelegen in het bruisende hart van Europa, profiteert de Wellis fabriek van een locatie die een snelle, veilige en betaalbare levering aan de brede Europese markt mogelijk maakt. Door gebruik te maken van onze geavanceerde productietechnologie, hebben we de capaciteit om tot 30.000 spa’s per jaar te produceren en bieden we een uitgebreid assortiment sanitair.

We zijn trots op onze toegewijde klantenservice en ons initiatief om professionele groei te stimuleren door middel van trainingsmogelijkheden op maat voor de teams van onze partners. We zijn een baken van innovatie in de sector, met een rijk portfolio aan patenten en de voortdurende introductie van baanbrekende oplossingen op de hot tub-markt.

Onze niet aflatende toewijding heeft Wellis gekatapulteerd naar de positie van de toonaangevende spa fabrikant in Europa, een reis die wordt gemarkeerd door een succesvolle uitbreiding naar de Amerikaanse markt waar we een aanhoudende groei ervaren, dankzij ons groeiende netwerk van partners. Terwijl we de weg voor ons uitzetten, doen we dat met een gerichte toewijding aan duurzaamheid en topkwaliteit. De kern van onze inspanningen is een niet aflatende toewijding aan het garanderen van klanttevredenheid, het begeleiden van onze voortdurende evolutie en het vormgeven van het ethos van onze bedrijfswaarden.

Geïnteresseerd om Wellis Dealer te worden?

Leren hoe