ICELAND Ijsbad koude dompelbad

1 zetels

Original price was: € 6 995.Current price is: € 5 995.

Ervaar het voordeel van een koud water onderdompeling (CWI) met de Wellis Iceland Cold Plunge Tub. Met deze tub kun je het water afkoelen tot 2°C of verwarmen tot 40°C.

Met LED-verlichting in het bad en op het buitenpaneel kun je genieten van sfeer en ontspanning in één stijlvolle unit.
De installatie van dit Plug and Play bad is heel eenvoudig. Zet hem gewoon op zijn plaats, vul hem met water, stel de temperatuur in en geniet van de voordelen van CWI met Wellis Iceland.

Afmetingen: 220 x 109 x 76 cm

 

SKU: WM00758-P-1
Iceland cold plunge tub upview ICELAND Ijsbad Original price was: € 6 995.Current price is: € 5 995.
1 zetels 2-40°C temp. 530L watercapaciteit P&P verbinding
#welliswinter

LIFE Scandinavische isolatie

Life Scandinavische Isolatie: Maximale thermische isolatie, minimaal energieverbruik. Naadloos geïnstalleerde isolatiepanelen en luchtzakken in de basisplaat behouden effectief de watertemperatuur, waardoor warmteverlies wordt voorkomen. De interne warmte-reflecterende folie weerkaatst de door de massage motoren gegenereerde warmte, wat het opwarmingsproces van het water versnelt. Ervaar ongeëvenaard comfort en efficiëntie!

Energiebesparende W-EC circulatiepomp

Watercirculatiepomp met zeer laag stroomverbruik (190 W/u). Door het lage stroomverbruik, de lange levensduur en de stille werking is de pomp milieuvriendelijk en kosteneffectief.

OZMIX™ SYSTEEM

Levert 20% frisser water bij gebruik van de juiste hoeveelheid chloor, vergeleken met traditionele systemen. Zorgt voor perfecte waterhelderheid.

Verbetert de werking van het immuunsysteem

Het is aangetoond dat regelmatige onderdompeling in koud water het immuunsysteem versterkt. De reactie van het lichaam op koud water omvat een verhoging van de productie van witte bloedcellen en andere immuuncellen die infecties helpen bestrijden. Deze boost in de productie van immuuncellen kan leiden tot een verbeterde algemene immuniteit en een verminderd risico op ziekten.

Verhoogt energie en alertheid

Koud water kan je energieniveau aanzienlijk verhogen en je alertheid verbeteren. De plotselinge temperatuurdaling stimuleert je lichaam, verhoogt je metabolisme en stimuleert de afgifte van endorfine, een natuurlijke stemmingsverbeteraar. Hierdoor voel je je energiek, wakker en beter in staat om je de hele dag te concentreren.

Verandert je levensstijl

Het opnemen van regelmatige koudwatertherapie in uw routine kan leiden tot aanzienlijke verbeteringen in uw algehele gezondheid en welzijn. Van fysieke voordelen zoals minder pijn en ontstekingen tot mentale voordelen zoals een beter humeur en minder stress, een onderdompeling in koud water kan je leven gezonder en aangenamer maken. Probeer het vandaag nog en ervaar zelf de transformerende effecten!

Vermindert stress en angst

Jezelf onderdompelen in koud water kan stress en angst verminderen. De eerste schok van koud water zorgt ervoor dat het lichaam adrenaline en cortisol vrijmaakt, de primaire stresshormonen. Na verloop van tijd kan regelmatige koudwatertherapie echter helpen om de productie van deze hormonen te verlagen, wat resulteert in een kalmere en meer ontspannen gemoedstoestand.

Vermindert zwelling en pijn

Een onderdompeling in koud water helpt de zwelling en pijn in spieren en gewrichten te verminderen door de bloedvaten te vernauwen en de bloedstroom naar de getroffen gebieden te verminderen. Dit proces helpt ontstekingen te verlichten, waardoor het een geweldige optie is voor mensen die te maken hebben met artritis, spierpijn of gewrichtspijn.

Koel&verwarmingspomp

KOEL/WARM Pomp (2-40 °C) 3kW – 20CR3-SB De Iceland koel/warmtepomp kan het water tot 2 °C koelen. De bedrijfstemperatuur varieert van -5 °C tot 43 °C.
Hij kan 100 liter water van 23 °C afkoelen tot 5 °C in slechts anderhalf uur, bij een buitentemperatuur van 15 °C.
Indien gewenst kan het badwater worden opgewarmd tot 40 °C voor een aangenaam avondbad. Met een verwarmings-COP-waarde van 4,05 kan hij 2,1 kW energie leveren uit 500 W geabsorbeerde energie.
Instellingen kunnen eenvoudig worden aangepast met de bedieningseenheid die is uitgerust met een digitaal display of via de applicatie die op je telefoon is geïnstalleerd, zelfs op afstand.

Discover Wellis Quality

10 years warranty on the shell structure

3 years warranty for the engineering parts

Product specification

Attributes
Kleuren

Ijswit / Grijs

Versterking

Poli-Max™ polyurethaan

Isolatie

Scandinavisch isolatiesysteem LIFE

Watercirculatie

Energiebesparende W-EC circulatiepomp (0,25 kW)

Water filteren

1 stuks superfijn filterpatroon, Kristalhelder systeem, Ozmix™ systeem (Ozon + mixer)

Aansluiting

Plug & Play

IJSLAND koud bad

Lifestyle, Verbetert de werking van het immuunsysteem, Verhoogt energie en alertheid, Vermindert stress en angst, Vermindert zwelling en pijn

Koeleenheid

20CR3-SB koel/warmtepomp

Size and Dimensions
Weight

200 kg

Dimensions

220 × 109 × 76 cm

Kenmerken
Kleurentherapieverlichting

Centrale LED-verlichting, Hoekverlichting

Premium oplossingen

Smartphone™ app met WiFi

Technische specificatie
Benodigd vermogen

1 x 10A 230V/50Hz +P&P EU

Frame

WPS

Comfort-oplossing
Hoeveelheid water

530 L

Lig- / zitplaatsen

1 persoon

Kleurentherapieverlichting

Centrale LED-verlichting, Hoekverlichting

The information on prices and technical specifications of the products in the online store is for information purposes only and does not constitute an offer, Wellis Hungary Ltd. reserves the right to make changes without prior notice.