1920x720 mars hd wellis jakuzzi lifestyle

Waarom zou je kiezen voor een unieke Wellis hot tub?

Kwaliteit en innovatie zijn een bekend kenmerk van de Unique Wellis hot tubs. We gebruiken de nieuwste technologieën om onze spa’s perfect te maken en dat zie je terug in de kwaliteit. Dankzij de Europese productie gebruiken we alleen hoogwaardige grondstoffen, elk stuk wordt met veel zorg en expertise gemaakt. Op deze manier rollen er ontelbare verschillende modellen van onze productielijnen, die door de jaren heen zijn getest en ontwikkeld op basis van de behoeften van de klant. Of je nu op zoek bent naar een compacte spa voor een kleine ruimte of een luxueus model met geavanceerde functies, een Unique Wellis hot tub heeft opties om aan verschillende eisen te voldoen.

De unieke Wellis hot tubs met energiezuinige functies

Milieubescherming is heel belangrijk voor ons bedrijf en in die geest maken we onze unieke Wellis hot tubs. We maken gebruik van geavanceerde, Scandinavische isolatietechnieken en energiezuinige componenten om het energieverbruik te minimaliseren, zodat je op termijn bespaart op de exploitatiekosten. Energie-efficiëntie gaat niet ten koste van de kwaliteit, want Wellis hot tubs staan bekend om hun duurzaamheid. Onze spa’s zijn gebouwd om lang mee te gaan, met duurzame materialen en constructiemethoden. Bovendien worden ze meestal geleverd met uitgebreide garanties om u gemoedsrust te geven en ervoor te zorgen dat u lang plezier hebt van uw investering.

Wat maakt Wellis anders?

Vanuit ons centrale Hongaarse kantoor beheren we de logistiek, communicatie en alles wat nodig is voor de werking van het bedrijf. Van hieruit beginnen de spa’s hun reis naar onze klanten, en we hebben ook talloze wederverkopers in heel Europa, die zich allemaal inzetten om de waarden van het merk Wellis door te geven. Je kunt gemakkelijk en snel een van onze geweldige modellen kiezen op onze website, en je kunt ze ook persoonlijk bekijken door binnen te lopen bij een van onze dealers.

Over het algemeen biedt Wellis hot tubs met een combinatie van kwaliteit, innovatie, maatwerk en comfort die ze een populaire keuze maken voor huiseigenaren die hun buitenleven willen verrijken met een spa-ervaring. Met talloze online hulp, beschrijvingen, accessoires en vriendelijke verkopers zorgen we ervoor dat je altijd eersteklas service krijgt als je een Wellis-product koopt. Draag je steentje bij aan de aarde, kies voor de energiezuinige zwembaden van Wellis, waar je portemonnee je dankbaar voor zal zijn! Geraffineerd design, modern design, dit is Wellis!