Een luxe badkamer moet er niet alleen goed uitzien, maar ook aan je behoeften voldoen. Het ontwerpen van zo’n badkamer volgt de basisprincipes van een conventionele badkamer, maar de onderscheidende factor ligt in het geraffineerde ontwerp en het gebruik van hoogwaardig sanitair en accessoires die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook uiterst comfortabel.

Tips for Designing Luxurious Bathrooms1

Comfortabel baden Ervaring

Het merk Wellis biedt een verscheidenheid aan hoogwaardige oplossingen voor je badkamer als het gaat om een comfortabele badervaring. Een brede selectie van douchewanden en douchebakken Zo kun je de combinatie kiezen die het beste bij je past. Bovendien zijn er talloze douchepanelen zorgen voor een perfecte douche-ervaring, met een breed scala aan beschikbare stijlen en uitvoeringen.

De “inloopdouche” wordt steeds populairder en daar is een goede reden voor: hij is strak, comfortabel in gebruik en geeft de badkamer een elegant tintje. Natuurlijk leveren we ook het juiste douchescherm voor deze ervaring.

Voor klanten die de voorkeur geven aan een badkuip, bieden we ook een uitgelezen selectie hoogwaardige producten. Vooral onze hydromassagebaden zijn perfect om de stress van alledag te verlichten en zorgen voor een ontspannende badervaring.

Badkameraccessoires

Kleine details kunnen echte luxe in de badkamer brengen. Beperk je niet tot het kiezen van een goede badkuip en tegelcombinatie. Let ook op de kwaliteit van hangers, bekers, zeep en handdoekhouders. Badkameraccessoires zijn de kleine elementen die, als ze goed gecombineerd worden, van elke zwemervaring iets speciaals kunnen maken.

Elegant Meubilair

De keuze van meubels heeft een grote invloed op de sfeer van de badkamer. De afgelopen jaren zijn donkere, zwarte kleuren populair gebleken en meubels met een houtlook vullen dit perfect aan. De “Tenebra 190” De elegante kleurstelling van de kast biedt comfortabel plaats aan maximaal twee personen. Een ideale aanvulling is de Tenebra 90 cabinet, die veel opbergruimte biedt. De selectie is echter divers. Elois Grey presenteert zichzelf in elegant grijs, terwijl Elois White gebruikt de klassieke kleur wit.

De sfeer in de badkamer kan worden versterkt door planten en houten oppervlakken toe te voegen om de harde porseleinen en glazen oppervlakken te breken. Wees creatief bij het ontwerpen van je badkamer en laat je adviseren door onze experts over hoe je verschillende producten harmonieus kunt combineren!